От х:

Днес в x:

Данчо "Шестте кокошки" отново пробва късмета си в Music Idol

Още двайсет и седем души продължават във втората фаза на Music Idol, след като Маестро Казасян, Есил Дюран, Димитър Ковачев-Фънки и Люси Дяковска прослушаха близо сто и трийсет кандидати в рамките на два дни в Пловдив.

Истински фурор предизвика появата на миналогодишния любимец на феновете на Music Idol - Данчо "Шестте кокошки". След като в първия сезон той не успя да пребори за място сред финалистите, тази година димитровградчанинът отново реши да пробва късмета си. Историята на Данчо можем да видим в един от първите епизоди на Music Idol.

Дванайсетгодишно момиче беше допуснато до следващия етап, след като успя да впечатли журито със страхотни гласови данни. Освен, че демонстрира невероятни певчески умения, талантливото дете показа и завиден усет към танците.

Такъв демонстрира и участник, който съчета елементи от брейк танци, докато изпълняваше оперна ария. Кандидатът се оказа спец по бойни изкуства, който е пробвал късмета си и като стриптизьор. За да впечатли журито, мъжагата дори демонстрира еротичен танц специално за фолк дивата Есил Дюран.

Освен забавления и радост, по време на кастингите не липсваха и разочарования. Един от участниците не прие оценката на журито, след което влезе в открит спор с тях, като постави под съмнения качествата на членовете му. Това се оказа Кристиян Гьошев, който преди време води люти битки с Министерство на образованието и науката по казуса със закоността на задължителните матури.

След като напусна залата за прослушване, водещите Иван и Андрей накараха "скъсания" да демонстрира своите умения пред чакащите навън таланти, а след това кандидат идолите дадоха и своите гласове за изпълнението на Кристиян. Какво точно се случи, ще разберем от епизодите на Music Idol по bTV.

Въпреки че през втория ден от същниските кастнги Вили Казасян, Фънки, Есил и Люси бяха доста уморени, те не спряха да се забавляват с участниците, както и да се шегуват един с друг. Заредени с положителна емоция, Маестро Казасян и Фънки проведоха част от прослушването със сини перуки, които придадоха още по-голям колорит на второто издание на Music Idol.

В петък предстои отсяването на най-добрите певци, които ще се явят на кастинга в столицата. За участие в него желание са заявили над четири хиляди души. Стартът на прослушването е в девет часа сутринта, а мястото - Best Western Hotel Expo.
Източник: club.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини